Una fuita de gas ha obligat a desallotjar aquest dilluns al matí unes 260 persones d'una escola al centre de Sant Feliu de Guíxols: 244 alumnes i, la resta, els mestres i el personal del centre. Els bombers han rebut l'avís cap a dos quarts d'onze del matí perquè se sentia una forta olor de gas a l'escola.

Els bombers han desallotjat l'escola i també han demanat als veïns que sortissin durant uns minuts de casa seva i han començat a fer mesuraments tant al centre educatiu com en un solar proper, fins que s'ha trobat la fuga en un habitatge del carrer Sant Domènech, 76. La casa estava buida i s'estava omplint poc a poc de gas i corria risc que explotés, i els bombers han hagut d'entrar i tallar l'escomesa.

Trenta minuts desallotjats

Després d'uns trenta minuts, cap a les dotze, els alumnes i professors del centre han pogut tornar a les aules. Els bombers s'han quedat a la casa ventilant les tres plantes de l'edifici, i s'hi han desplaçat efectius de la policia local i tècnics de la companyia de gas per a intentar arreglar la fuga.

També s'hi han presentat l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Ernest Nátera, que han coordinat l'operació.