Una excursionista de 43 anys d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) ha mort aquest diumenge després de precipitar-se des d'una altura de 70 metres a la zona de la Cresta de Llosas, pròxima al pic de la muntanya Aneto (Osca) en el Pirineu aragonès.

La seva parella ha donat l'avís

El 112 SOS Aragó ha comunicat a la central 062 de la Guàrdia Civil l'avís d'emergència que ha efectuat el company de la muntanyenca. Fins allà s'han dirigit el personal del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil i un helicòpter amb base a Benasc, juntament amb el metge del 061.

A la seva arribada els agents han divisat una persona inerta que havia caigut des d'una altura d'uns 70 metres. Després d'assolir el cos amb l'helicòpter, el metge ha confirmat la mort de la dona.

L'acompanyant en estat de xoc

El cadàver ha estat traslladat a la llitera a l'helisuperfície de Benasc i des d'allà en cotxe de morts fins al dipòsit de cadàvers de l'Hospital Provincial d'Osca, on se li practicarà l'autòpsia.

La víctima és veïna d'Olesa de Montserrat. El seu acompanyant, que ha donat l'avís, es trobava il·lès però amb símptomes d'haver patit un xoc, per la qual cosa ha estat també evacuat i és traslladat a Benasc.