Dos nois han mort durant la nit de Reis quan el turisme en el qual viatjaven ha xocat frontalment contra un altre vehicle a la localitat de Cerceda (La Corunya). En l’accident han resultat ferides les dues persones que anaven a l’altre turisme.

El xoc s’ha produït a la carretera AC-413, just davant l’ajuntament de Cerceda. Segons ha informat el 112 de Galícia, els fets han passat poc després de les 22 hores. Després del xoc, el vehicle en què viatjaven els dos joves morts ha començat a cremar-se.

El vehicle en què viatjaven els dos nois morts s'ha cremat a causa de la forta topada

Els bombers han pogut apagar l’incendi i han tret un dels ocupants del vehicle, que ha mort més tard. L’altre noi havia sortit disparat per la finestra a causa del fort impacte i ha mort a l’acte.

Fins la zona també s’han desplaçat professionals del Grup d’Intervenció Psicològica en Catàstrofes i Greus Emergències (GIPCE) que han hagut d’atendre un dels familiars d’una de les víctimes.

Els dos ocupants de l’altre vehicle, un home de 53 anys i una dona de 51, han estat atesos al punt de l'accident i traslladats després a l’hospital. 

De moment es desconeixen les causes d'aquest terrible xoc frontal.