Una família gallega s'ha trobat una sorpresa majúscula al seu jardí aquest dimarts al matí: entre arbres i flors, hi ha aparegut un cotxe.

El vehicle, un tot terreny de la marca BMW, ha acabat al jardí d'una casa situada a la vora d'una carretera aquesta matinada. El cotxe havia volat en sortir-se de la via i pujar per un terraplè que li ha fet de rampa. El conductor ha tingut sort: si s'hagués enlairat una mica menys, hagués xocat de cara amb el mur.

L'accident ha passat sobre dos quarts de tres de la matinada a la carretera de Vilaboa, al terme municipal de Culleredo, a la Corunya. Curiosament, no gaire lluny de l'aeroport de la ciutat gallega. El conductor, d'uns 60 anys, ha donat positiu a les proves d'alcoholèmia i ha patit diverses ferides de consideració lleu.

Això sí, l'ensurt se l'ha emportat ell sol, perquè, segons recull La Voz de Galicia, els propietaris de la casa ni tan sols se n'han adonat fins que la policia local ha picat a la porta per avisar-los que tenien un cotxe al jardí. "No hem sentit absolutament res", assegurava la propietària del jardí.