Un home de 43 anys ha mort la matinada d'aquest diumenge a Oviedo després que un cotxe l'atropellés a tota velocitat. El conductor, que en un principi havia fugit, ha acabat detingut hores més tard.

L'accident s'ha produït a dos quarts de quatre de la nit, quan la víctima creuava el carrer Argüelles, en ple centre de la capital asturiana, fora del pas de vianants. Aleshores un cotxe ha passat a tota velocitat i se l'ha endut per davant. L'impacte ha fet que l'home sortís volant 21 metres, i li ha provocat la mort a l'instant.

Després del xoc, el conductor s'ha donat a la fuga. Un altre conductor, testimoni de l'accident i que ha intentat auxiliar la víctima, ha anotat les dades del cotxe que havia marxat del lloc. A més, la càmera de trànsit situada en un teatre també ha ajudat a identificar el vehicle i el conductor.

Finalment, la policia local d'Oviedo ha detingut el conductor. Ara s'investiguen els fets.

Segon atropellament en poca estona al centre d'Oviedo

Poc abans d'aquest incident, una dona embarassada ha resultat ferida lleu quan l'han atropellat al carrer Arzobispo Guisasola, a pocs carrers de l'altre accident. El conductor del turisme que se l'ha endut per davant ha donat positiu a les proves d'alcoholèmia.