L’associació FACUA – Consumidors en Acció alerta d’una anomalia que afecta les cadiretes portabebès per a bicicleta que s’han venut a les botigues Decathlon durant més d’un any.

100 Bclip de la marca Btwin 

Les cadiretes portabebès que fallen són les del model 100 Bclip de la marca Btwin, totes elles venudes entre els mesos d’octubre de 2018 i novembre de 2019. El que falla és el punt de fixació de la sivella del nen. L’empresa ha detectat que es pot arribar a trencar.

Per trobar l'anomalia 

El problema no afecta totes les cadiretes d’aquest model i marca, però sí s’ha comprovat que hi ha alguns exemplars que tenen aquesta anomalia. Per saber quins són, els usuaris s’han de fixar en una línia de color blau turquesa que està justa davant de la sivella negra.

Facilitats pels canvis o devolucions 

FACUA recomana als consumidors que tinguin les cadiretes 100 Bclip marca Btwin amb aquesta fallada de fabricació, vagin a la botiga Decathlon on les van comprar per canviar-les, o bé substituir-les per una cadireta de característiques similars.

Decathlon també accepta les devolucions als consumidors que les hagin adquirit, a qui se’ls retornarà l’import total. Així mateix, la cadena de botigues ha posat a disposició dels consumidors que tinguin dubtes o que vulguin fer qualsevol consulta al respecte, un telèfon gratuït, el 900 100 903