Matí complicat a la ronda Litoral de Barcelona. Pocs minuts abans de les set del matí dos cotxes han xocat frontalment a l'altura de la sortida 30, a Sant Andreu. L'impacte ha obligat a tallar el tronc central de la ronda Litoral B-10 sentit Nus de la Trinitat i desviar la circulació per aquesta sortida.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, per causes que encara s'estan investigant, un vehicle que circulava per la ronda en sentit Llobregat ha envaït el carril contrari i ha xocat contra un altre vehicle que circulava en sentit Besòs. A la zona de l'accident no hi havia mitjana i el cotxe ha entrat a l'altre carril.

Dos ferits greus

A conseqüència de l'impacte, el conductor que ha envaït el sentit contrari ha resultat ferit greu. També el conductor del segon turisme, que ha estat excarcerat per Bombers de Barcelona. El copilot d'aquest vehicle es troba en estat menys greu. El SEM ha traslladat a dos dels ferits en estat greu i un de lleu als hospitals de la Vall d'Hebron i a l'Hospital del Mar.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les causes d'aquest accident i saber com el cotxe ha acabat en sentit contrari a la ronda Litoral.