Vuit persones han resultat ferides en un brutal accident múltiple aquest dimecres al matí a Torregrossa (Pla d'Urgell).

Vuit ferits en un accident múltiple a Torregrossa

L'accident múltiple per un xoc en cadena de quatre cotxes a la carretera N-240 a l'altura de Torregrossa. Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 7.56 hores, segons informa el Servei Català de Trànsit. Vuit persones han resultat ferides, dues de les quals greus, cinc lleus i una menys greu, i totes han estat traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Accidente múltiple en el Pla d'Urgell / Twitter antiradarcatala

Vuit persones han resultat ferides en un accident múltiple a Torregrossa (Pla d'Urgell) aquest dimecres al matí / Twitter antiradarcatala

El trànsit a la carretera ha estat tallat més d'una hora i mitja i ha quedat restablert a les 9:30. Durant l'estona que ha estat tallada, s'han produït retencions de fins a quatre quilòmetres en ambdós sentits.

Haurien xocat per culpa de la boira

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas i, tot i que encara no hi ha cap hipòtesi clara, tot apunta que el desencadenant de l'accident ha estat la falta de visibilitat per culpa de la boira.

Han treballat al lloc de l'accident dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc dels Bombers de la Generalitat i efectius del SEM. En aquest sentit, s'han activat nou ambulàncies per atendre els ferits i traslladar-los a l'hospital.