Un noi de 16 anys ha patit l'amputació de les dues cames a l'altura del genoll en ser atropellat per un vehicle a la M-407, a Fuenlabrada (Madrid), després de tenir un accident amb el cotxe en el qual viatjava. A més, un altre jove ha resultat ferit de caràcter reservat.

El menor ha estat atropellat per un altre cotxe

L'accident ha tingut lloc al voltant de les 22:30 hores al quilòmetre 4 de l'esmentada carretera quan un turisme, model Seat Eivissa, ha patit una sortida de la via i ha col·lidit amb el guarda-rail.

El conductor i l'acompanyant han sortit a la via després de l'accident i, per causes que estan sent investigades, el menor ha estat arrossegat per un altre vehicle que no s'ha adonat de la presència del cotxe a la calçada.

Amputades les dues cames per sota dels genolls

A conseqüència de l'atropellament, el noi de 16 anys ha patit l'amputació de les dues cames per sota dels genolls. Quan els sanitaris del Summa-112 han arribat al lloc, es trobava inconscient.

Després de ser estabilitzat i intubat, ha estat traslladat en una UVI mòbil fins a l'Hospital Doce de Octubre de Madrid, on ha quedat ingressat amb pronòstic molt greu i en espera de valorar si les cames són reimplantables.